Lokatie en route

De 8-weekse mindfulnesstrainingen (MBSR) en de meeste Mindfulness Opfrisavonden en workshops vinden plaats bij Centrum Inanna, in het centrum van Amersfoort. Stiltedagen en mindfulness meditatiedagen worden meestal gehouden bij Koetshuis Randenbroek Amersfoort. Hieronder volgen de details:

Centrum Inanna

Muurhuizen 42, 3811 EJ, Amersfoort

Je kan je fiets binnen zetten (wel graag op slot zetten).

Centrum Inanna ligt in het historisch centrum van Amersfoort, dat autoluw is. Je kan in de buurt alleen in parkeergarages parkeren, bijvoorbeeld de 'Koestraat' en 'Beestenmarkt', op circa 7 minuten loopafstand. Op 15 munten lopen kan je in de wijken rondom meestal wel parkeren. Meer informatie over (gratis) parkeermogelijkheden, zie Parkeerservice Amersfoort.

Centrum Inanna is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op de OV-reisplanner: 9292.nl

Mindfulness trainingen bij Centrum Inanna Amersfoort

Koetshuis Randenbroek

Mindful Life organiseert ook regelmatig een Stiltedag of mindfulness meditatiedag in Koetshuis Randenbroek, in het prachtige Amersfoortse stadspark Randenbroek.

Adres: de Heiligenbergerweg 119 te Amersfoort

Parkeerplaats Metgensbleek aan de Ringweg Randenbroek (met de tomtom huisnummer 123 intoetsen, deze woning ligt naast de parkeerplaats). Van daaruit is het via de witte brug, rechtdoor lopend, nog 150 m. tot het koetshuis, aan je rechterhand. Zie ook Theater Toermalijn.

Koetshuis Randenbroek is vanaf station Amersfoort op meerdere manieren bereikbaar met het openbaar vervoer (bushalte Neijenstede). Kijk op de OV-reisplanner: 9292.nl

Landgoed Stoutenburg

Mindful Life organiseert soms mindfulness meditatiedagen bij Landgoed Stoutenburg, waar we kunnen genieten van een prachtige sfeer en omgeving.

Stoutenburgerlaan 5, 3835 PB Stoutenburg
Tel. 033-4945500

www.stoutenburg.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid bij Landgoed Stoutenburg.

Landgoed Stoutenburg is vanaf Amersfoort en Hoevelaken op meerdere manieren bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op de OV-reisplanner: 9292.nl

Mindfulness trainingen bij Centrum Inanna Amersfoort