Over Francien Post

Francien Post (Limmen, 1970) is sinds 2014 gecertificeerd mindfulnesstrainer cat.1 MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) via het opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en aangesloten als mindfulnesstrainer categorie 1 bij de beroepsvereniging VMBN en vergoedbaar bij zorgverzekeraars.

Daarvoor is ze ruim 15 jaar werkzaam geweest als docent en scriptiebegeleider op de Hogeschool van Amsterdam (Sportmarketing, International Business) en in marktonderzoek.

"Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn leven: in plaats van me ‘slachtoffer’ voelen van omstandigheden en lastige gedachten en gevoelens, ze accepteren en bepalen hoe ik ermee om wil gaan. En in plaats van mezelf steeds kritisch benaderen, mezelf meer toestaan om mens te zijn, met mijn twijfels, verlangens en conditioneringen. Meer begripvol en vergevingsgezind. Met veel plezier begeleid ik andere mensen bij het ontwikkelen van hun zelfbewustzijn, zelfsturing en veerkracht.”

"Mindfulnesstrainingen zijn praktische trainingen, waarbij bewustwording en het onder ogen zien van de werkelijkheid met een milde nieuwsgierige blik centraal staan. Met de aandachtsoefeningen kan je zowel je mentale kracht als een meer flexibele en milde levenshouding ontwikkelen. Het vraagt wel wat oefening en doorzettingsvermogen, maar daarmee kan de kwaliteit van je leven echt toenemen. Lees maar wat andere deelnemers uit de mindfulness training hebben gehaald."

"In mijn vrije tijd kan ik genieten van wandelen (liefst in de bergen), fietsen, tennissen, dansen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en een lekker biertje op een terras.

Ook zet ik me als vrijwilliger in voor het Toon Hermans Huis Amersfoort (Centrum voor leven met en na kanker)." Lees hier meer over.

Francien Post - Mindful Life


En zie dan hoe
weiden hun vee vinden,
Wouden hun wild,
Luchten hun vogels,
Uitzichten onze ogen,
En ach, hoe eenvoud
zijn raadsel vindt.

- Rutger Kopland


Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om de mogelijkheden en toegevoegde waarde van de in-company mindfulnesstrainingen te bespreken, neem contact op met Francien via:

Email: francien@mindfullife.nl

Telefoon: (06) 40341493

Aangesloten bij:

Partner van: