Over Francien Post


Francien Post (Limmen, 1970) is gecertificeerd mindfulnesstrainer MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) via het opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, erkend als mindfulness-trainer categorie 1 door de beroepsvereniging VMBN en vergoedbaar bij zorgverzekeraars. Daarnaast is ze ruim 15 jaar werkzaam geweest als docent, stagebegeleider en coach van talentvolle studenten op de Hogeschool van Amsterdam (Sportmarketing) en International Business School en in marktonderzoek.

"Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn leven. Het helpt me beter om te gaan met de uitdagingen van het leven en de balans te bewaren tussen 'doen' en 'ontspannen'. Door groter bewustzijn van mijn gedachten, automatische patronen en mijn neiging om 'stug door te werken', maak ik betere keuzes in mijn leven en kan ik beter voor mezelf zorgen. Hier heb ik dagelijks profijt van, in mijn privéleven en in mijn werk."

"Mijn missie is om mensen en organisaties te helpen om beter tot hun recht te komen door gezonder en bewuster om te gaan met de alledaagse hectiek en stress."

Over de toegevoegde waarde van mindfulness in werksituaties:

“In verschillende werksituaties (HBO-onderwijs, marktonderzoek) heb ik ervaren wat (continue) organisatorische veranderingen en een hoge werkdruk met werknemers en teams doet. Door mindfulness kreeg ik beter zicht op de factoren die werkdruk, stress en wederzijds onbegrip veroorzaken en mijn eigen rol daarin. Het heeft me geholpen om mijn weerstand en worstelingen te benoemen en meer te vertrouwen op mijn mogelijkheden en die van mijn collega’s. Dit heeft mijn werkplezier zeker vergroot.”

"Mindfulnesstrainingen zijn praktische trainingen, waarbij bewustwording en het onder ogen zien van de werkelijkheid met een milde nieuwsgierige blik centraal staan. Met de aandachtsoefeningen kan je zowel je mentale kracht als een meer flexibele en milde levenshouding ontwikkelen. Het vraagt wel wat oefening en doorzettingsvermogen, maar daarmee kan de kwaliteit van je leven echt toenemen."

"In mijn vrije tijd kan ik genieten van wandelen (liefst in de bergen), fietsen, tennissen, dansen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en een lekker biertje op een terras."


Francien Post - Mindful LifeEn zie dan hoe
weiden hun vee vinden,
Wouden hun wild,
Luchten hun vogels,
Uitzichten onze ogen,
En ach, hoe eenvoud
zijn raadsel vindt.

- Rutger Kopland


Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om de mogelijkheden en toegevoegde waarde van de in-company mindfulnesstrainingen te bespreken, neem contact op met Francien via:

Email: info@mindfullife.nl

Telefoon: (06) 40341493

Aangesloten bij: