meditatie.live

LIVE ontspannen en mediteren

Sinds april 2020 is Mindful Life vaste partner van het LIVE meditatieplatform Meditatie.live! Regelmatig geef ik op de dinsdagavond (20.00 uur) en vrijdagochtend (10.00 uur) een live meditatie van ca. 30 minuten en soms een extra meditatie tussendoor. Als je je abonneert kan je wekelijks aanschuiven bij meerdere live meditaties, vragen stellen aan de begeleiders en een jaar lang gebruik maken van het archief met ruim 100 meditaties en ontspanningsoefeningen van diverse en ervaren meditatietrainers (kijk in de agenda).

De meditaties zijn geschikt voor ervaren en beginnende meditatie beoefenaars. Als deelnemer ben je zelf niet in beeld, dus je kan overal waar je bereik hebt met de meditaites meedoen.

Judith: Bedankt! Het was helder en weer een bewustwording van hoe het gaat. Fijn dat je spreekt in concrete dingen met een beetje uitleg. Ervaren is niet altijd prettig, maar op de lange termijn doet het mij goed

Egbert: een fijne ontspanningsoefening. Was zeker waardevol voor me. Zit met een heupfractuur en heb nog veel pijn. Maar tijdens deze oefening voelde ik geen pijn. Heel bijzonder!!

Margreet: Het voelt zo fijn en rustig nu vergeleken met een half uur geleden, wat kan een oefening een groot verschil maken! Dankjewel hiervoor Francien.

Activeer je abonnement via Mindful Life en ontvang €10,- korting bij je jaarabonnement

Wil jij met dagelijkse live meditaites je mindfulnessvaardigheden onderhouden en ontspannen en dat samen met andere mensen doen of op andere momenten wanneer het je beter uitkomt? Sluit dan een abonnement af  (vanaf € 10 per maand) via Mindful Life, en ontvang € 10,- korting op je jaarabonnement.

Kosten: 
0  Abonnement 6 maanden à € 12,00 per maand (= € 72 in totaal)
0  Abonnement 12 maanden à € 10,00 per maand (= € 120 in totaal)
> ACTIE Mindful Life: ontvang €10,- korting = € 110,00 totaal

Speciale pakketten voor organisaties

Voor zakelijke klanten bestaan speciale pakketten en tarieven om medewerkers toegang te geven tot Meditatie.live. Informeer hier naar de mogelijkheden!