Mindfulness onderhoud & retraites

Meer rust en plezier in je leven door mindfulness - Mindful Life

Heb je eerder de 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd, bij Mindful Life of bij iemand anders, en wil je je mindfulness en meditatievaardigheden weer een beetje opfrissen of verdiepen? Meld je dan aan voor een Mindfulness Opfrisavond of Mindfulness Onderhoudsdag (Stiltedag) van Mindful Life in de historische binnenstad van Amersfoort.

Deze mindfulness bijeenkomsten zijn ter ondersteuning van je eigen mindfulness beoefening thuis en in het dagelijks leven. Tijdens deze bijeenkomsten herhalen we aandachtsoefeningen uit de mindfulnesstraining en worden thema's aangestipt als 'frisse blik', 'niet-oordelen', 'compassie', RAIN, 'gedachten als gedachten zien', etc.

Bij Mindfulness bewandel je een middenweg tussen
enerzijds het onderdrukken of negeren van je ervaringen en
anderzijds het je laten meeslepen door de ervaringen.

~ Edel Maex

Mindfulness Oefensessies 

Bijna elke maand organiseert Mindful Life een Mindfulness Oefensessie (van 19.30-21.00 uur) of online Mindfulness Oefenuurtje (20.00-21.00 uur). Je oefent met bekende en nieuwe mindfulness oefeningen, soms aan de hand van een thema. Ook is er kort gelegenheid om vragen te stellen over je eigen mindfulness beoefening.

Locatie

De mindfulness oefensessies vinden meestal plaats bij Centrum Inanna, in de binnenstad van Amersfoort. Dit staat dan vermeld in de agenda.

Aantal deelnemers

5-10 deelnemers. Vanaf 5 deelnemers gaat het door.

Kosten

De kosten bedragen: € 20,- (incl. BTW)
Je kan je aanmelden via de agenda.

Annuleringsregeling Oefensessies
Ben je verhinderd? Laat het uiterlijk 24 uur van te voren weten, anders worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Mindfulness Stiltedag (zaterdag 10.00-15.00 uur)

Mindfulness oefendag waarbij deelnemers in stilte mediteren en tijd doorbrengen met zichzelf. Doel is tot jezelf te komen en een diepere laag van bewustzijn te ervaren en in mildheid ruimte te maken voor ervaringen die van moment tot moment komen en gaan. Meditatie-ervaring is een pré maar niet verplicht.

Locatie

De Stiltedag vindt plaats bij Koetshuis Randenbroek (midden in Park Randenbroek) de Heiligenbergerweg 119 te Amersfoort of bij Centrum Inanna (zie de agenda).

Aantal deelnemers

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

De kosten voor deze Stiltedag bedragen: € 40,- (incl. BTW, zelf lunch meebrengen)
Je kan je aanmelden via de agenda.

Het was een groot succes!

Speciaal Event: 'Aandacht voor jouw wondere wereld'
i.s.m. Ben Noorloos (BEN Onderweg)

Mindfulness - Natuur - Klankschalen

Zondag 12 maart 2017 - Landgoed Stoutenburg

Mindfulness weekend

Locatie

De mindfulness onderhoudsactiviteiten vinden meestal plaats bij Centrum Inanna, in de binnenstad van Amersfoort en daarnaast bij Koetshuis Randenbroek. Dit staat dan vermeld in de agenda.

Centrum Inanna, Muurhuizen 42, Amersfoort

Centrum Inanna ligt in de historische binnenstad van Amersfoort, met meerdere parkeergarages op 7 minuten loopafstand. Voor route en parkeergelegenheid, zie: lokaties en route.

Mindfulness stiltedagen bij Centrum Inanna Amersfoort

Mindfulness is...
contact maken met wat nu is,
aangaan wat is,
mild en nieuwsgierig.

Verdiepingstrainingen Mindfulness

Ga weer 10 weken intensiever met mindfulness aan de slag en vergroot je zelfinzicht, zelfsturing en veerkracht.
6 sessies, tweewekelijks

Lees meer...